Now Reading
Το φθινοπωρινό cocktail της Reese Witherspoon είναι απλά όνειρο

Το φθινοπωρινό cocktail της Reese Witherspoon είναι απλά όνειρο

Cheers! Είναι Σάββατο βράδυ…

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Επιτέλους Παρασκευή! Ώρα να χαλαρώσεις, να απαλλαγείς από την ένταση της εβδομάδας και να απολαύσεις μια από τις πρώτες φθινοπωρινές βραδιές σαν… star του Hollywood. Όχι όχι μην τρομάζεις, δεν θα σε ξεβολεύουμε από την άνεση του σπιτιού σου, άλλωστε ούτε καιρός για έξοδα είναι, ούτε για νυχτοπερπατήματα.

Επίλεξε να φορέσεις κάτι εντυπωσιακό (ή απλώς τις φόρμες σπιτιού), κάλεσε μερικούς φίλους ή μείνε παρέα με τον εαυτό σου και χάρισε του απλόχερα το πιο απολαυστικό cocktail, γιατί πιο κάτω σου έχω super συνταγή. Δηλαδή, όχι ακριβώς εγώ, αλλά η Reese Witherspoon, η οποία όπως φαίνεται εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, έχει μπόλικο και στο  mixology, φτιάχνοντας πεντανόστιμα smoothies για πρωινό αλλά και μοναδικά cocktails για πιο αργά το βράδυ.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός, θέλοντας να «κακομάθει» τους followers της, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και το Tik Tok, όπου ετοιμάζει ένα homemade φθινοπωρινό cocktail σε μόλις 5 λεπτά. Η συνταγή είναι πολύ απλή και κατανοητή, κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να διαθέτεις ήδη γνώσεις bartender, για να σου πετύχει απόλυτα. Όπως θα διαπιστώσεις και στην συνέχεια, για το cocktail της Witherspoon θα χρειαστείς μόλις τέσσερα βασικά υλικά: μηλίτη, aperol, σόδα, λίγο prosecco και λίγες φέτες μήλου για την διακόσμηση. Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί, απόλαυσε μια γενναία γουλιά και καλωσόρισε το weekend που έρχεται με μερικές χορευτικές κινήσεις!

Δείτε Επίσης

https://www.instagram.com/p/CGStH7hCWge/

Πηγή: AlYou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top