Now Reading
Το Λονδίνο και η Oxford Street ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια της ελπίδας

Το Λονδίνο και η Oxford Street ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια της ελπίδας

Και της ευγνωμοσύνης τιμώντας τους αφανείς ήρωες του 2020

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Oxford Street ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα της  τιμώντας τους αφανείς ήρωες του 2020. Ένα έτος όλο σκαμπανεβάσματα, το 2020 έχει γεμίσει με αβεβαιότητα, αλλά μέσα από όλο αυτό ένα πράγμα έχει παραμείνει σίγουρο, το πνεύμα της συντροφικότητας.

Εμπνευσμένο από τις εκπληκτικές πράξεις καλοσύνης που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο, φέτος η Oxford Street τιμά τους ανιδιοτελείς ήρωες της πανδημίας. Θέλοντας να ρίξουν ένα φως – τα χριστουγεννιάτικα φώτα τους – στους αόρατους ήρωες που αξίζουν να τους ευχαριστήσουν για τη συμβολή τους στην κοινότητά τους, παρουσιάζοντάς τους στο ειδικό ποίημα που θα εμφανιστεί στα χριστουγεννιάτικα φώτα τους για το 2020. Και, η δύναμη είναι στο χέρι όλων.

Το δώρο της ευγνωμοσύνης

Ζητάνε από τους πολίτες του Λονδίνου να διαδώσουν την αγάπη με το πουν και να προτείνουν ποιος πρέπει να αναγνωριστεί για την ηρωική του δράση. Από τον αδερφό τους που βοήθησε άλλους χωρίς δεύτερη σκέψη, στον γείτονά τους που έκανε ψώνια για όσους χρειάζονταν, τον φίλο τους που εθελοντικά βοήθησε τους απομονωμένους, στο απίστευτο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης που διακινδύνευσε τη ζωή του για να σώσει άλλους ή στον δάσκαλο που βοήθησε να κρατήσει το παιδί τους επικεντρωμένο και θετικό. Ο καθένας γνωρίζει έναν καθημερινό ήρωα, γι’ αυτό θέλουν να μοιραστούν την ιστορία τους στην Oxford Street.

Δείτε Επίσης

Κάθε όνομα θα λάμπει στα χριστουγεννιάτικα φώτα στην Oxford Street για μία εβδομάδα. Επιπλέον, θα λάβουν μια δωροκάρτα Oxford Street 500 £, ώστε να μπορούν να απολαύσουν μερικά από τα αγαπημένα τους πράγματα. Οι νικητές θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα και οι Λονδρέζοι μπορούν να διαδώσουν την είδηση ​​για τον υποψήφιο τους (για να λάβουν περισσότερες υποψηφιότητες και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους) χρησιμοποιώντας το hashtag # our2020heroes που θα εμφανίζονται στο Instagram της Oxford Street.

Μια κίνηση που κάνει το φως της αγάπης και της ελπίδας να λάμπει δυνατό!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top