Now Reading
Πώς να οργανώσετε ένα καλοκαιρινό playdate για τα παιδιά και τους φίλους τους

Πώς να οργανώσετε ένα καλοκαιρινό playdate για τα παιδιά και τους φίλους τους

Ιδέες για δραστηριότητες με φίλους το καλοκαίρι!

To καλοκαίρι έφτασε και ίσως να βρίσκεστε ήδη σε διακοπές. Τα παιδιά μπορεί να έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν για το ότι δεν έχουν κάτι να κάνουν και να θέλουν να τα απασχολείτε συνέχεια, με κάποιον τρόπο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να καλέσετε φίλους τους στο σπίτι να παίξουν, είτε είστε στην πόλη είτε στο εξοχικό, και να οργανώσετε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πρόγραμμα διασκέδασης.

Πράσινη όαση: Έχετε φροντίσει να αγοράσετε από ένα φυτώριο πήλινα γλαστράκια, φρέσκο χώμα και διαφορετικά είδη λουλουδιών. Το κάθε παιδί αναλαμβάνει να ζωγραφίσει το γλαστράκι του με πινέλα και μπογιές. Μόλις τελειώσουν τη ζωγραφική όλα τα παιδιά, μπορούν να φυτέψουν το λουλούδι που επιθυμούν και όλα μαζί να στολίσουν τη βεράντα ή τον κήπο του σπιτιού, δημιουργώντας έτσι μια πράσινη παιδική όαση! Θα έχει ενδιαφέρον επίσης αν το φυτώριο μας ενημερώσει για το όνομα του κάθε λουλουδιού, ώστε στη συνέχεια να δώσουμε στα παιδιά μερικές απλές οδηγίες φροντίδας του.

Μικροί καλλιτέχνες: Ένα τεράστιο λευκό σεντόνι, πινέλα, ποδιές, χρώματα και είστε έτοιμοι! Με ρούχα πρόχειρα και υπέροχη διάθεση τα παιδιά θα δημιουργήσουν ένα ομαδικό έργο τέχνης με τη φαντασία τους και θα σας το παρουσιάσουν όταν είναι έτοιμο. Ίσως μάλιστα να μείνετε άφωνοι με αυτό που θα σας αποκαλύψουν!

Διαγωνισμός μαγειρικής με πλαστελίνη: Είναι καιρός να βγάλετε από την ντουλάπα τις κρυμμένες πλαστελίνες και να αφήσετε τα παιδιά να ξεκινήσουν να φτιάχνουν το καθένα από ένα υπέροχο «φαγητό», με τα ειδικά σύνεργα για την πλαστελίνη. Ένα παιδί μπορεί να είναι ο κριτής, που θα βαθμολογεί τους παίκτες, ενώ τα υπόλοιπα οι διαγωνιζόμενοι. Φυσικά, θα κερδίσει το πιο δημιουργικό πιάτο. Στο τέλος μπορούν να σας τα παρουσιάσουν και να βγάλει ο κάθε μικρός σεφ από μια φωτογραφία δίπλα στο δημιούργημά του.

Θερινό σινεμά: Καλοκαίρι δίχως θερινό σινεμά δεν γίνεται, και τα παιδιά το απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο όταν αυτό το σινεμά βρίσκεται στην βεράντα ή στην αυλή του σπιτιού. Το μόνο που θα χρειαστείτε; Μια συνδρομή Nova και καλή διάθεση. Με έναν προτζέκτορα να προβάλλει πάνω σε άσπρο σεντόνι το θερινό σινεμά είναι έτοιμο, με τις ταινίες που τα παιδιά θα επιλέξουν!

Μερικές από αυτές είναι:

Νάνος στο σπίτι (Gnome Alone)

Μεγάλη έκπληξη περιμένει την Κλόε, όταν ανακαλύπτει πως οι νάνοι που κοσμούν τον κήπο του νέου της σπιτιού έχουν μια σπουδαία αποστολή: να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά Τρογκς!

Τhe Lego Ninjago Movie

Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders.

Δείτε Επίσης

Looney Summer 

Ο ξεκαρδιστικός, ηρωικός και σκανταλιάρης Μπαγκς Μπάνι που αγαπήσατε, επιστρέφει. Ο Μπαγκς αντιμετωπίζει μια γκάμα νέων και συναρπαστικών χαρακτήρων, όπως τον Winter Stag, τον Grim Rabbit και τον Dr Clovenhoof.

Ξενοδοχείο για Τέρατα (Hotel Transylvania)

Στο ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα, διάσημα τέρατα βρίσκουν καταφύγιο μακριά από τους ανθρώπους. Μέχρι την άφιξη ενός ανεπιθύμητου επισκέπτη! Η ταινία προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα.

Με ένα πλούσιο θέαμα για τα παιδιά, μπορούμε να επιλέγουμε, αλλά και να καθιερώνουμε βραδιές σινεμά με τους φίλους των παιδιών μας μέσα στο καλοκαίρι, όπου κι αν βρισκόμαστε! Κι αν εσείς ζηλέψετε και θέλετε να δείτε μια ταινία για μεγάλους, με το Nova GO Extra έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε σε 2 φορητές συσκευές ταυτόχροναΣπιτικές, δροσερές γρανίτες θα απογειώσουν τη βραδιά, την οποία τα παιδιά θα θυμούνται για πάντα, όπως άλλωστε κι εσείς!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top