Now Reading
Πώς να δημιουργήσετε την ιδανική Harry Potter βραδιά για το παιδί σας και τους φίλους του

Πώς να δημιουργήσετε την ιδανική Harry Potter βραδιά για το παιδί σας και τους φίλους του

Πώς θα οργανώσετε ένα «μαγικό» διήμερο.

Όλα τα παιδιά αισθάνονται υπέροχα όταν είναι να καλέσουν 2-3 φίλους τους στο σπίτι, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ολόκληρο διήμερο. Τι θα λέγατε όμως, αν το διήμερο αυτό είχε κάτι το «μαγικό» το οποίο θα διοργανώνατε χωρίς να ξέρει τίποτα το παιδί σας;

Απαραίτητη προυπόθεση: να τρελαίνεται για Χάρυ Πότερ αυτός και η παρέα του!

Το πιο σημαντικό στοιχείο για να διοργανωθεί σωστά ένα τέτοιο πάρτυ από εσάς είναι η δημιουργία κατάλληλης ατμόσφαιρας και φυσικά να γνωρίζετε κι εσείς κάποια βασικά για την ιστορία του αγαπημένου τους ήρωα ώστε να είναι ακόμα πιο πετυχημένο!

 

Αποστολή προσκλήσεων: Η κάθε πρόσκληση που θα φτιάξετε θα είναι χειροποίητη και ειδικά φτιαγμένη όπως αρμόζει σε έναν μαθητευόμενο μάγο. Αυτό σημαίνει οτι θα γραφτεί ονομαστικά για κάθε παιδί με επίσημο τρόπο κατευθείαν απο το Χόγκουαρτς, με την υπογραφή του διευθυντή των μάγων. Όσο για την παράδοση της πρόσκλησης, θα γίνει από τη γνωστή κουκουβάγια έξω απο το σπίτι του κάθε παιδιού, φυσικά σε συνεννόηση με τους γονείς του. Ο φάκελος θα είναι σφραγισμένος και καλό είναι να φαίνεται κάπως παλιός. Λίγο χρυσόσκονη πασπαλισμένη στο φάκελο θα προσθέσει «μαγεία» στην όλη διαδικασία και μην ξεχάσετε να βάλετε το ψευδώνυμο του κάθε μάγου για να τον δεχτούν στη διάσημη αυτή σχολή!

Σπίτι μάγων: Το σπίτι θα πρέπει να έχει στολιστεί κατάλληλα για να μπεί ολόκληρη η παρέα στο πνεύμα με το που φτάσει. Εσείς θα πρέπει να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο,  ώστε μέσα σε λίγες ώρες να έχετε φτιάξει τη μαγική ατμόσφαιρα που χρειάζεται. Λίγα σκουπόξυλα στολισμένα σε κάποιες γωνιές του σπιτιού, αναμμένα κεριά μέσα σε κολοκύθες, σβηστά φώτα και κλειστά παντζούρια για την απαραίτητη συσκότιση, κλειδιά παλιά μαζεμένα σε ένα κουτί και φυσικά να ακούγεται η μουσική όλων των ταινιών του Harry Potter, από τη στιγμή που τα παιδιά θα φτάσουν στο σπίτι. Kρυφά μηνύματα μέσα στο σπίτι, ακόμα και στον καθρέφτη του μπάνιου γραμμένα με κόκκινο κραγιόν, είναι μια καλή ιδέα για περισσότερο μυστήριο! Με την είσοδό τους στο σπίτι, ένα καπέλο και μια κάπα μάγου από κάποιο βεστιάριο θα τους κάνει να μπουν στο πετσί του ρόλου!

Μαγικό κανάλι: Στο τέλος της ημέρας και αφού έχουν πείσει τον εαυτό τους οτι αυτό που ζουν είναι αληθινό, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστουν και να ευχαριστηθούν τις αγαπημένες τους ταινίες του Χάρυ Πότερ μέσα από ένα κανάλι σκέτη μαγεία που δημιουργήθηκε μόνο για τους αγαπημένους συνδρομητές της Nova: Το NovaHarryPotterHD, 14-29/10, που θα ξετρελάνει ακόμα και  τους πιο απαιτητικούς φαν του αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων! Για το αν θα προλάβουν να δουν όλες τις ταινίες του αφιερώματος, μην ανησυχείτε μια και με το Νova Οn Demand μπορείτε να προγραμματίσετε τις προβολές την ακριβή ώρα που σας βολεύει για τα παιδιά. Μάλιστα, οι τρεις πρώτες ταινίες στο Nova On Demand θα είναι διαθέσιμες και μεταγλωττισμένες για τα μικρότερα παιδιά! Μην ξεχνάτε πως το αφιέρωμα της Νova προβάλλει όλες τις ταινίες του Harry Potter και έχετε ακόμα μια βραδιά να δείτε κι εσείς, έστω και στα κρυφά, μαζί με τα παιδιά όσες περισσότερες μπορείτε!

Η Νova ήρθε να μας μαγέψει με το μαγικό της κανάλι και να μας χαρίσει έναν μαγικό Οκτώβη για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Δείτε Επίσης

Φαγητά για μάγους: Τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα μεγάλο μπουφε για μάγους όσο θα απολαμβάνουν τις ταινίες τους με φαγητά που αγαπούν, μόνο που το κάθε ένα από αυτά θα έχει απο μια περίεργη, ισως και λίγο αηδιαστική, ονομασία. Έτσι θα μπορεί μια πίτσα να είναι «λιωμένες νυχτερίδες με τυρί, και τα ποπ κορν «μάτια άσπρης αγελάδας». Στον ίδιο μπουφέ θα μπορούν να υπάρχουν πλαστικά έντομα μέσα σε γυάλινα μπωλ για να «στολίσουν» τη μαγική ατμόσφαιρα της περίστασης.

Μετά από ένα τέτοιο διήμερο έκπληξη, να είστε σίγουροι πως βοηθήσατε ώστε οι παιδικές αναμνήσεις του παιδιού σας να γεμίσουν μαγική χρυσόσκονη…

Σαμπά Ναταλί

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top