Now Reading
Πιες τον καφέ σου και καλλιέργησε ένα φυτό – τα κύπελλα αυτά αγαπούν το περιβάλλον

Πιες τον καφέ σου και καλλιέργησε ένα φυτό – τα κύπελλα αυτά αγαπούν το περιβάλλον

Με τους σπόρους που περιέχουν στη συσκευασία τους

Η καλιφορνέζικη εταιρεία «Reduce. Reuse. Grow.» κατασκευάζει κύπελλα καφέ που εμπεριέχουν σπόρους φυτών και όταν τελειώσει η χρήση τους μπορούν να φυτευτούν στο χώμα και να δώσουν φυτά με τη συσκευασία τους. Βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον που προχωράει ωστόσο την οικολογική του συνείδηση ένα βήμα πιο πέρα καθώς όχι απλώς διαλύεται χωρίς να αφήνει αρνητικό αποτύπωμα στο περιβάλλον αλλά μπορεί να γίνει ωφέλιμο για τη φύση μετά τη χρήση του. Όχι μόνο δεν γίνεται σκουπίδι αλλά η ωφελιμότητά του αναδεικνύεται αμέσως μόλις πιείτε τον καφέ σας – ή λίγο μετά…

Αν οι πελάτες δεν έχουν οικολογική συνείδηση ή έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για να ασχοληθούν με την κηπουρική τα κύπελλα μπορούν να επιστραφούν στην εταιρεία και εκείνη θα αξιοποιήσει τη χρήση τους. Αν, παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο κύπελλο/ποτήρι πεταχθεί στα σκουπίδια, σε 180 μέρες θα γίνει λίπασμα, αν το ρίξουν σε ειδικό κάδο κομποστοποίησης θα χρησιμοποιηθεί για φύτευση.

Δείτε Επίσης

Τα καταστήματα που επιλέγουν να εισάγουν στο χώρο τους τα «πράσινα» αυτά ποτήρια συχνά χρησιμοποιούν το σύνθημα «Αγοράστε ένα ποτήρι. Καλλιεργήστε ένα φυτό».

Περισσότερα για την εταιρεία και τα προϊόντα της εδώ restorationpackaging.com

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top