Now Reading
Παντρεμένοι με παιδιά – πώς να ανανεώσετε τη σχέση σας

Παντρεμένοι με παιδιά – πώς να ανανεώσετε τη σχέση σας

Καλοκαιρινά tips για να διατηρήσετε ζωντανή τη φλόγα χωρίς να… καείτε!

Το καλοκαίρι αν και είναι η εποχή των διακοπών μπορεί να δημιουργήσει έξτρα εκνευρισμό –με τα κλειστά σχολεία και τα παιδιά στο σπίτι– ή επιπλέον σκοτούρες για άγχος με τα περισσότερα έξοδα… Ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας – να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.

 

Αγάπη μου, θα μου βάλεις λίγο αντηλιακό

Η επαφή είναι απαραίτητη σε ένα ζευγάρι. Ακόμα και με ασήμαντες αφορμές –όπως το αντηλιακό– μη χάνετε την ευκαιρία να ζητάτε – να δίνετε και να παίρνετε–  τρυφερότητα. Όταν γινόμαστε γονείς πολύ συχνά δίνουμε όλη μας την τρυφερότητα και την αγάπη στα παιδιά, αλλά και εμείς οι ίδιοι την έχουμε ανάγκη και πρέπει εκτός από την αγάπη να κρατάμε σταθερά (ή ανεβασμένα) και τα ποσοστά του ερωτισμού.

Στην μπανιέρα δυο-δυο

Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες καμιά φορά δημιουργεί περισσότερη ένταση και γκρίνια. Τίποτα δεν χαλαρώνει πιο αποτελεσματικά από ένα χαλαρωτικό και δροσερό ντους… Για οικονομία – λέμε τώρα–  νερού, μπορείτε να μπείτε μαζί και να κάνετε παρέα ντους… Το νερό, η μυρωδιά από το αφρόλουτρο, το άγγιγμα… δεν θα αργήσει να σας θυμίσει ότι πριν γίνετε γονείς ήσασταν φλογεροί εραστές… και καλό θα ήταν να ξαναγίνετε.

Περισσότερη ζέστη, λιγότερα ρούχα

Αναδείξτε τη θηλυκότητά σας με αέρινα δροσερά ρούχα. Κι εσείς θα νιώσετε πιο όμορφα και πιο ανάλαφρα αλλά και ο σύντροφός σας θα εισπράξει τα vibes του αναπτερωμένου αισθησιασμού σας.

Φτιάξτε ατμόσφαιρα

Το καλοκαίρι έχει μεγάλες μέρες, αλλά και οι νύχτες του κρατούν αρκετά, τα παιδιά κοιμούνται κουρασμένα μετά το πολύ παιχνίδι και εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε με λίγο παγωμένο κρασί, απαλή μουσική, κεριά στη βεράντα. Κλείστε την τηλεόραση. Η μόνη συσκευή που επιτρέπεται να είναι ανοιχτή είναι το ερκοντίσιον.

Δείτε Επίσης

Αφήστε τα κινητά κάτω

Η περιορισμένη χρήση τεχνολογίας-οθόνης-κινητού δεν πρέπει να συνιστάται μόνο στα παιδιά, αλλά και στους γονείς. Όσο λιγότερο δικτυωμένοι-συνδεδεμένοι με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είστε τόσο πιο συνδεδεμένοι θα είστε μεταξύ σας. Αφήστε λίγο τα κινητά και μιλήστε. Αναπολήστε το παρελθόν, κάντε σχέδια για το μέλλον. Τα παιδιά μεγαλώνουν. Είστε γονείς, αλλά όχι μόνο. Συζητήστε και για άλλα πράγματα εκτός από τις υποχρεώσεις του σπιτιού και της ανατροφής των παιδιών. Ονειρευτείτε. Ονειρευτείτε μαζί. Πείτε πώς σας φαντάζεστε σε λίγα χρόνια.

Κάντε το καλοκαίρι στάση ζωής

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της απλότητας. Πιο ανάλαφρο φαγητό, πιο ανάλαφρη ενδυμασία, πιο ανάλαφρη διάθεση. Περισσότερο φως, περισσότερος προσωπικός χρόνος. Και μείνετε σε επαφή. Όταν έρθει ο χειμώνας μη φορέσετε πάλι τις πανοπλίες σας. Όσο παραμένετε κοντά και ενωμένοι, οι δυσκολίες και τα προβλήματα αντιμετωπίζονται πιο εύκολα.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top