Now Reading
Ο ένας και μοναδικός Ιβάν ετοιμάζεται από την Disney

Ο ένας και μοναδικός Ιβάν ετοιμάζεται από την Disney

Το υπέροχο βιβλίο της Κάθριν Άπλγκεϊτ σε μια εξαιρετική κινηματογραφική διασκευή

Η Disney ετοιμάζει μια προσαρμογή ενός βραβευμένου βιβλίου για έναν πολύ ξεχωριστό γορίλα, το “The One and Only Ivan” είναι μια αξέχαστη ιστορία για την ομορφιά της φιλίας.

Ο Ιβάν είναι ένας γορίλλας 400 κιλών που μοιράζεται έναν κοινόχρηστο βιότοπο σε ένα προαστιακό εμπορικό κέντρο με τη Στέλλα τον ελέφαντα, τον Μπομπ τον σκύλο και διάφορα άλλα ζώα.

Έχει λίγες αναμνήσεις για τη ζούγκλα απ’ όπου συνελήφθη, αλλά όταν φτάνει ένα μωρό ελέφαντας με το όνομα Ruby, αγγίζει κάτι βαθιά μέσα του. Η Ruby χωρίστηκε πρόσφατα από την οικογένειά της στην άγρια ​​φύση, γεγονός που τον αναγκάζει να αμφισβητήσει τη ζωή του, το από πού προέρχεται και το πού τελικά θέλει να είναι.

Η συγκινητική περιπέτεια, η οποία έρχεται στην οθόνη με ένα εντυπωσιακό υβρίδιο ζωντανής δράσης και CGI, βασίζεται στο βιβλίο με τις καλύτερες πωλήσεις της Katherine Applegate, η οποία κέρδισε πολλά βραβεία κατά τη δημοσίευσή της το 2013, συμπεριλαμβανομένου του Newbery Medal.

Πρωταγωνιστούν στην ταινία: Ο Σαμ Ρόκγουελ ως η φωνή του Ιβάν. Η Αντζελίνα Τζολί ως η φωνή της Στέλλα. Ο Ντάνι Ντεβιτό ως η φωνή του Μπομπ, ο σκύλος. Η Έλεν Μίρεν ως η φωνή του Snickers, poodle. Brooklynn Prince ως η φωνή της Ρούμπι. Ο Ramon Rodriquez ως υπάλληλος του εμπορικού κέντρου George. Η Ariana Greenblatt ως κόρη του George, Julia. Chaka Khan ως η φωνή της Henrietta, η κότα. Ο Mike White ως η φωνή του Φράνκι, η φώκια. Ο Ron Funches ως η φωνή του Μέρφι, το κουνέλι. Η Phillipa Soo ως η φωνή της Θέλμα, του παπαγάλου. Ο Bryan Cranston ως Mack, ιδιοκτήτης του εμπορικού κέντρου.

Το “The One and Only Ivan” σε σκηνοθεσία Thea Sharrock και σενάριο Mike White με βάση το βιβλίο της Applegate σε παραγωγή των Allison Shearmur, Angelina Jolie και Brigham Taylor.

Οι Sue Baden-Powell και Thea Sharrock λειτουργούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ο ένας και μοναδικός Ιβάν

Συγγραφέας: Κάθριν Άπλγκεϊτ

Δείτε Επίσης

Εικονογράφηση: Πατρίτσια Καστελάο

Μετάφραση: Κλαίρη Παπαμιχαήλ

Εκδόσεις: Polaris, 2014

Ένα πολυβραβευμένο βιβλίο που είχαμε τη χαρά να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά σε μια πολύ προσεγμένη έκδοση από την Polaris και σε εξαιρετική μετάφραση της Κλαίρης Παπαμιχαήλ.  Οι άνθρωποι τον ξέρουν ως ο γορίλας του αυτοκινητόδρομου, ο πίθηκος στην έξοδο 8. Εκείνος ακούει στο όνομα Ιβάν. Και μέσα στο τεράστιο σώμα του κρύβει μια ευαίσθητη ψυχή και μια μοναδική καλλιτεχνική φύση. Α, ναι, ξέχασα να σας πω, ο Ιβάν ζωγραφίζει… και μάλιστα υπέροχα. Μια αληθινή ιστορία, γραμμένη με χιούμορ και τρυφερότητα, που θα συγκινήσει τους μικρούς κα τους μεγάλους αναγνώστες και θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν για άλλη μια φορά, πως η αγάπη, η φιλία, η τέχνη αλλά και η ελπίδα δεν γνωρίζουν όρια, σύνορα και περιορισμούς…

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top