TOP

Ξάφνιασέ με!

Μικρές εκπλήξεις που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στη σχέση σας

Υποχρεώσεις, παιδιά ή απλώς η συνήθεια του χρόνου μπορεί να προκαλέσουν ανία σε μια σχέση ή ένα γάμο – ανανεώστε την καθημερινότητά σας με μικρές εκπλήξεις που θα ανεβάσουν τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και τρυφερότητα. Μερικές φορές ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε στο σύντροφό μας τι νιώθουμε. Μικρές κινήσεις ή χειρονομίες, απλές εκδηλώσεις αγάπης που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα μπορεί να γίνουν το αλατοπίπερο που θα σας θυμίσει τη γεύση των πρώτων φιλιών σας. Οι εκπλήξεις αυτές δεν απαιτούν ούτε ιδιαίτερο χρόνο προετοιμασίας ούτε να διαθέσετε χρήματα.

Πες το με ένα post it

Ετοιμάστε μερικά ρομαντικά μηνύματα, τρυφερές σκέψεις, συναισθηματικές εκφράσεις και γράψτε τες σε μερικά αυτοκόλλητα χαρτάκια – επιλέξτε να τα κολλήσετε (όχι όλα μαζί, κι όχι όλα την ίδια μέρα) σε πράγματα που χρησιμοποιεί: στην ατζέντα του, μέσα στο πορτοφόλι, στην τσέπη του μπουφάν του.

Αφήνοντας το «αποτύπωμά» σας

Φορέστε στα χείλη ένα έντονο κραγιόν και αφήστε το αποτύπωμα του «φιλιού» σας σε ένα μαντίλι, σε ένα χαρτάκι ή σε μια σελίδα ανάμεσα στα χαρτιά του γραφείου του ή στον καθρέφτη του μπάνιου – συνοδέψτε το «φιλί» με ένα πικαντικό μήνυμα…

Φτιάξτε ένα γρίφο

Αν διαβάζει εφημερίδα ή βιβλία, διαλέξτε ένα άρθρο ή ένα κεφάλαιο που ξέρετε ότι διαβάζει αυτό το διάστημα και κυκλώστε γράμματα φτιάχνοντας ένα μήνυμα που θέλετε να αποκωδικοποιήσει.

You’ ve  got mail

Γράψτε του ένα τρυφερό γράμμα, ή ένα μήνυμα στο κινητό του ή αφήστε ένα ηχητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή του.

Χωρίς τα παιδιά

Κανονίστε για ένα σαββατοκύριακο να μην έχετε τα παιδιά στο σπίτι και χαλαρώστε μαζί φτιάχνοντας ατμόσφαιρα πρώτου ραντεβού.

Έξοδος χωρίς τα παιδιά

Κανονίστε να βγείτε για φαγητό, για σινεμά, για μια βόλτα στη θάλασσα ή για ποτό, χωρίς να έχετε μαζί σας τα παιδιά.

Κάτι μόνο για εκείνον

Κανονίστε να πάει να δει τον αγώνα της ομάδας του στο γήπεδο ή σε φίλους ή καλέστε φίλους του στο σπίτι για να δουν μαζί τον αγώνα. Αν δεν είναι οπαδός σπορ, βγάλτε του εισιτήριο για ταινία που θα τον ενδιέφερε ή για μια αγαπημένη του συναυλία. Εναλλακτικά κανονίστε ένα «reunion» με την παρέα του.

Something special

Κανονίστε να κάνετε μαζί κάτι ασυνήθιστο: ένα πικνίκ, μια θεραπεία σπα, ένα μασάζ για δύο.

Bonding

Κάντε μαζί κάτι που εκείνου του αρέσει τρελά αλλά εσάς δεν σας ενθουσιάζει τόσο: πάτε μαζί στο γήπεδο, για ποδήλατο, σε μια ομιλία…

In mood for love

Φτιάξτε ερωτική ατμόσφαιρα, κεριά, μουσική, αφρόλουτρο κι αν υπάρχει κάποια ερωτική φαντασίωση που ξέρετε ότι έχει ο σύντροφός σας… τολμήστε το – δεν υπάρχει τίποτα που ν μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας πιο αποτελεσματικά από το ανεβάσετε τη λίμπιντο και να ικανοποιηθείτε σεξουαλικά απόλυτα και οι δυο σας!

Βάλτε το στοιχείο της έκπληξης ξανά στη σχέση σας – κινητοποιήστε και τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Ξεκλέψτε χρόνο από τις υποχρεώσεις για να διασκεδάζετε, να κάνετε πράγματα μαζί αλλά και χώρια, να εκφράζετε με κάθε τρόπο την αγάπη σας. Να κακομαθαίνετε που και που τον εαυτό σας. Να θέλετε να αρέσετε ο ένας στον άλλον. Να μην ξεχνάτε, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από το πρώτο ραντεβού να φλερτάρετε μεταξύ σας – να επιδιώκετε να κερδίζετε τη σχέση σας μέρα με τη μέρα… από την αρχή!

Καταχώρησε Σχόλιο