Now Reading
Μυστικά από γυναίκες που δεν αρρωσταίνουν ποτέ!

Μυστικά από γυναίκες που δεν αρρωσταίνουν ποτέ!

Εύκολα health tips

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Ρωτήσαμε, ξαναρωτήσαμε, ποιά είναι αυτά τα τρικ και τα tips που βοηθούν κάποιες γυναίκες να μην αρρωσταίνουν ποτέ, να μην κάνουν απουσίες από την δουλειά τους όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα και πώς καταφέρνουν να είναι πάντα ορεξάτες, γεμάτες ενέργεια και να τα προλαβαίνουν όλα. Και voila τα πιο sos tips που μαζέψαμε:

“Eίμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος: γι᾽αυτό πιστεύω ότι δεν αρρωσταίνω σχεδόν ποτέ. Και δεν χάνω μάθημα στο χορό και το γυμναστήριο. Έχω γίνει φανατική!”

“Ελάττωσα πάρα πολύ το τσιγάρο: σχεδόν το έκοψα και ήδη βλέπω τεράστια διαφορά στην αντοχή μου, στο ότι δεν έχω πια βήχα και βάρος στο στήθος, αλλά και γενικά στην διάθεσή μου!”

“Πλένω αρκετά συχνά τα χέρια μου: διαβάζω συνέχεια ότι είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος να αποτρέψεις την μετάδωση μικροβίων. Το λένε και όλοι οι γιατροί σε κάθε δελτίο ειδήσεων. Αν θέλεις να μην κολλήσεις γρίπη, πλένε συνέχεια τα χέρια σου. Το έχω κάνει συνήθεια και προς το παρόν λειτουργεί!”

“Κοιμάμαι αρκετές ώρες: προσπαθώ όλη την εβδομάδα να κοιμάμαι κατά τις δώδεκα για να ξυπνώ ξεκούραστη και να έχω ενέργεια για την δουλειά μου. Επίσης προσπαθώ τα Σαββακύριακο να κοιμάμαι και τα μεσημέρια. Και δεν έχω καθόλου τύψεις, γιατί λένε ότι ο μεσημεριανός ύπνος ακόμη και για ένα εικοσάλεπτο, αναπλάθει τα κύτταρα του εγκεφάλου και είναι το καλύτερο ελιξήριο μακροζωίας…”

“Δεν ξεχνώ το κασκόλ και τον σκούφο: μόλις μπει λίγο το κρυάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω ακάλυπτο τον λαιμό και το κεφάλι μου. Αυτό το μυστικό με έχει σώσει από τα κρυώματα και τους συνεχείς πονοκεφάλους.”

“Περιόρισα τα γαλακτομικά και την ζάχαρη: τα λατρεύω, αλλά από την στιγμή που τροποποίησα λίγο την δίαιτά μου, έχουν περιοριστεί τα φουσκώματα και η έντονη ατονία που ένιωθα…”

“Κάνω πάντα στη αρχή του φθινοπώρου το αντιγριπικό εμβόλιο: επειδή είμαι καθηγήτρια μουσικής και έρχομαι σε επαφή με πάρα πολλά παιδάκια που είναι συνέχεια κρυωμένα, θεωρώ ότι το εμβόλιο αυτό, είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας.”

“Κάνω κάθε βράδυ ένα ζεστό μπανάκι: όταν κάνεις ένα βραδινό ζεστό μπάνιο, ή έστω ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο, ο οργανισμός καταφέρνει να αποβάλλει τις τοξίνες της ημέρας. Διαφορετικά τις απορροφά, βάζοντας σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό μας σύστημα. ”

Πηγή: ΑllΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top