Now Reading
Μια Γερμανίδα δημιουργός μετατρέπει τους υπερήχους μωρών σε υπέροχα κεντήματα

Μια Γερμανίδα δημιουργός μετατρέπει τους υπερήχους μωρών σε υπέροχα κεντήματα

H Veselka Bulkan εύλογα βομβαρδίζεται με παραγγελίες.

Μια γυναίκα από το Μόναχο, η Veselka Bulkan, εικαστικός που χρησιμοποιεί το κέντημα ως εκφραστικό μέσο, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ενθύμιο της συγκεκριμένης περιόδου της ζωής της, μετατρέποντας τον υπέρηχο της αγέννητης τότε ακόμα κόρης της σε κέντημα.

Όταν η φωτογραφία του κεντήματος ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, @catchtheinspiration, οι παραγγελίες από τους ακόλουθούς της άρχισαν να πέφτουν βροχή: όλοι ήθελαν ένα κέντημα εμπνευσμένο από τον υπέρηχο του δικού τους παιδιού!

Έτσι, πλέον η Veselka μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη φροντίδα του μωρού της και τη δημιουργία κεντημάτων, που κάθε ένα τής παίρνει αρκετές εβδομάδες για την υλοποίησή του.

Ωστόσο η δημιουργός αναγκάζεται να απορρίψει κάποιες παραγγελίες γιατί, όπως εξηγεί, κάποιοι παράγοντες, για παράδειγμα η θέση του μωρού κατά τον υπέρηχο αλλά και η ανάλυση της φωτογραφίας, δεν της επιτρέπουν να μετατρέπει όλους τους υπερήχους σε κεντήματα.

Δείτε Επίσης

Αν πάντως θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Veselka στο λογαριασμό της στο Instagram ή στην προσωπική της ιστοσελίδα (www.littleherbbouquet.com) επισυνάπτοντας την πιο καθαρή από τις πρώτες φωτογραφίες του μικρού σας.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top