Now Reading
“Με πας θέατρο;” – μια πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας από το Μικρό Εθνικό

“Με πας θέατρο;” – μια πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας από το Μικρό Εθνικό

Το δώρο του θεάτρου σε παιδιά και εφήβους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που προσκαλεί ιδιώτες να προσφέρουν το δώρο του θεάτρου σε παιδιά και εφήβους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Κλείστε τις θέσεις τους!

Η τέχνη είναι επικοινωνία, είναι έκφραση, είναι παρηγοριά, τρόπος συνύπαρξης,  πύλη πολιτισμού, παιδεία και ανάπτυξη. Αναγκαία όσο και φυσική, πολύτιμη όσο και δικαιωματική, πρωτίστως για τα παιδιά μας.

Με το πρόγραμμα ΜΕ ΠΑΣ ΘΕΑΤΡΟ; προσπαθούν να δημιουργήσουν μια αγκαλιά όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, για να χωρέσει κάθε ομάδα νέων που είναι λιγότερο ή περισσότερο αποκλεισμένη από τον πολιτισμό, λιγότερο ή περισσότερο ευάλωτη: ασυνόδευτα παιδιά και έφηβοι, ιδρύματα, σχολεία που βρίσκονται σε περιοχές με μειωμένη πρόσβαση στα πολιτιστικά δρώμενα, παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας ή παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τους γονείς τους.

Στην προσπάθειά αυτή, χρειάζονται συνοδοιπόρους. Ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν το δώρο του πολιτισμού σε μικρές ομάδες νέων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία από τις παραστάσεις μας για νέους, σε ειδικά διαμορφωμένη τιμή για ομάδες. Αν λοιπόν είστε ιδιώτης και επιθυμείτε να αγοράσετε εισιτήρια για μια ομάδα παιδιών, καλέστε μας στο 210-7001469, ενημερωθείτε για τη λίστα αιτημάτων και επιλέξτε εκείνο στο οποίο θέλετε να ανταποκριθείτε.

Το Μικρό Εθνικό συμπληρώνει το δώρο αυτό, προσφέροντας αμέσως μετά την παράσταση ένα θεατρικό εργαστήριο στα παιδιά, με στόχο να προεκτείνουν την εμπειρία τους, να παίξουνε πάνω στις θεματικές της παράστασης και να μοιραστούν μαζί τους κάποια από τα μαγικά της τέχνης τους!

Δείτε Επίσης

Ελπίζουμε πως η νέα αυτή πρωτοβουλία σύντομα θα αποτελεί έναν σταθερό θεσμό στην πολιτιστική ζωή της πόλης, κάνοντάς τη λίγο πιο δίκαιη και σίγουρα πιο πολυφωνική.

Περισσότερες πληροφορίες: n-t.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top