Now Reading
Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε γλυκά με αφορμή τον κορωνοϊό!

Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε γλυκά με αφορμή τον κορωνοϊό!

Παίρνοντας ιδέες ζαχαροπλαστικής απ’ όλο τον κόσμο και φτιάχνοντας τις δικές μας γλυκές δημιουργίες…

To childit παρουσιάζει καθημερινά δραστηριότητες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, στις δύσκολες αυτές στιγμές της καραντίνας.

Οι στιγμές αυτές πρέπει και μπορούν να γίνουν στιγμές δημιουργικές. #μένουμεσπίτι #μένουμεσπίτιμεπαιδιά.

Ο καλύτερος τρόπος για να νιώθουν τα παιδιά ήρεμα και ασφαλή είναι να δουν ότι πραγματικά δεν κινδυνεύουν και βλέποντας κι ότι οι γονείς τους είναι ήρεμοι.

Ένας σημαντικός τρόπος για να παραμείνουμε ήρεμοι και ψύχραιμοι είναι να παραμείνουμε δημιουργικοί και αν μετά από τόσες μέρες καραντίνας έχετε εξαντλήσει όλες τις ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά – εδώ είμαστε για να σας προσφέρουμε μερικές ακόμα!

Τα πιο μεγάλα μας όπλα σε κρίσιμες καταστάσεις είναι το χιούμορ και η φαντασία.

Όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται τότε μπορεί να έχουμε ως αποτέλεσμα πολλές ιδιαίτερες χιουμοριστικές και ευφάνταστες δημιουργίες που και θα κρατήσουν τους μικρούς ήρωες της ζωής μας απασχολημένους αλλά και θα μας κάνουν οικογενειακώς να περάσουμε όμορφα.

Ακολουθούν μερικές γλυκές ιδέες που αλλιεύσαμε στο διαδίκτυο με αφορμή και έμπνευση τον κορωνοϊό:

 

 

 

Δείτε Επίσης

 

 

Κι επειδή μάλλον σας ανοίξαμε την όρεξη για ζαχαροπλαστική ακολουθεί συνταγή!

 

Μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να κάνετε τις δικές σας γλυκές δημιουργίες. Το σίγουρο είναι ότι είναι ένας απόλυτα ψυχοθεραπευτικός τρόπος για να περάσετε τη μέρα σας…  Και ακόμα πιο σημαντικό… οι δημιουργίες σας θα είναι νόστιμες… και θα αφήσουν υπέροχη γεύση και μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σας!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top