Now Reading
Μένουμε σπίτι και κάνουμε παρέα στον Τεμπέλη Δράκο

Μένουμε σπίτι και κάνουμε παρέα στον Τεμπέλη Δράκο

Και αφήνουμε τους στίχους και τη μουσική να μας ταξιδέψουν!

To childit παρουσιάζει καθημερινά δραστηριότητες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, στις δύσκολες αυτές στιγμές της καραντίνας. Οι στιγμές αυτές πρέπει και μπορούν να γίνουν στιγμές δημιουργικές. #μένουμεσπίτι #μένουμεσπίτιμεπαιδιά.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, όλοι ψάχνουμε τρόπο να περάσουμε όμορφα μέσα στο σπίτι…

Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, έχουμε μια έγνοια παραπάνω να μην αφήσουμε το άγχος να μας καταβάλει αλλά να προσπαθήσουμε εκτός από την ψυχραιμία μας να διατηρήσουμε και την καλή μας διάθεση και την θετική στάση απέναντι στα πράγματα.

Η μουσική είναι πάντα ένα καταφύγιο στο οποίο μπορούμε να βρίσκουμε μια όαση χαράς να μας περιμένει.

Στα παιδιά αρέσει να ακούν μουσική, να τραγουδάνε, να χορεύουν…

Μπήκαμε στο επίσημο κανάλι του Τεμπέλη Δράκου στο YouTube όπου υπάρχει όλο το υλικό του Τεμπέλη Δράκου σε μουσική και στίχους του Γιώργου Χατζηπιερή και δανειζόμαστε μερικά από τα υπέροχα τραγούδια του που όλοι αγαπάμε ή αν δεν τα γνωρίζετε σίγουρα θα αγαπήσετε!

Δείτε Επίσης

 

Μουσική-Στίχοι: Γιώργος Χατζηπιερής Τραγούδι: Φοίβος Δεληβοριάς Ενορχήστρωση: Μάριος Τακούσιης Σκηνοθεσία Animation – Μοντάζ: Έφη Παππά Παραγωγή: Ο Τεμπέλης Δράκος 2017 Animation χαρακτήρων: Χρήστος Παπανδρεόπουλος Σχεδιασμός background: Φίλιππος Θεοδωρίδης

Δείτε, ακούστε και τα υπόλοιπα τραγούδια που υπάρχουν στη διάθεσή σας και μείνετε συντονισμένοι: στο κανάλι του Τεμπέλη Δράκου

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top