Now Reading
Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε παρέα με γυναίκες αστροναύτες της Nasa

Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε παρέα με γυναίκες αστροναύτες της Nasa

Και “ταξιδεύουμε” με ιστορίες για συναρπαστικά role models

Ίσως ψάχνετε για νέους τρόπους να ψυχαγωγήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας στο σπίτι. Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πηγές στις οποίες τώρα έχετε πρόσβαση. Η αστροναύτης της NASA,  Nicole A. Mann θα συμμετάσχει στο Hullabaloo Book Co + Chronicle Books για το «Reading with Role Models», έναν ελεύθερο χρονικό εικονικής ιστορίας με καθημερινούς ήρωες.

Η αστροναύτης της NASA LtCol Nicole A. Mann θα διαβάσει το Most Marshmallows. Οι ακροατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να την ακούσουν να μιλά για τις εκπληκτικές εμπειρίες της ως αστροναύτης. Η Mann είναι απόφοιτος της Ναυτικής Ακαδημίας και του Στάνφορντ και χειρίστρια πιλότος Marine F-18. Είναι η μόνη γυναίκα στην επερχόμενη πρώτη πτήση του διαστημικού σκάφους Starliner.

Αυτό το επεισόδιο του “Reading with Role Models” θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη, 30 Απριλίου στις 3 μ.μ. Ανατολική Ζώνη Ώρας / 12, μ.μ. Δυτική Ζώνης Ώρας (Αμερικής) και ευτυχώς θα είναι διαθέσιμο μόνο για παρακολούθηση για 72 ώρες οπότε θα μπορούμε να το δούμε και στην ώρα μας τις ώρες που επιλέξουμε και μας βολεύει (ανά NASA).

Δείτε Επίσης

Το επεισόδιο του “Reading with Role Models” του LtCol Mann είναι μια συναρπαστική προσθήκη στη σειρά “Reading with Role Models” που περιλαμβάνει γιατρούς, έναν βιολόγους, σερίφηδες, πυροσβέστες, περιβαλλοντολόγους, υποψήφιους για το Tony Broadway βραβείο ερμηνευτή και πολλά ακόμα. Προηγούμενες ιστορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα YouTube της εταιρείας Hullaballo Book Company.

Παρακολουθήστε όλες τις δράσεις εδώ και  website ή Instagram.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top