Now Reading
Μένουμε σπίτι και γινόμαστε “δημιουργικοί” με το φαγητό μας!

Μένουμε σπίτι και γινόμαστε “δημιουργικοί” με το φαγητό μας!

Με ιδέες που μας ωθούν να φτιάξουμε κατασκευές… που τρώγονται!

To childit παρουσιάζει καθημερινά δραστηριότητες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, στις δύσκολες αυτές στιγμές της καραντίνας. Οι στιγμές αυτές πρέπει και μπορούν να γίνουν στιγμές δημιουργικές. #μένουμεσπίτι #μένουμεσπίτιμεπαιδιά.

Δεν πρέπει να παίζετε με το φαγητό σας, αλλά όλα τα στοιχήματα κι οι κανόνες ανατρέπονται όταν το πρωινό σας είναι σε σχήμα Lego.

Το δημιούργημα που θα φτιάξετε με το μηχάνημα αυτό επιτρέπει να πάρετε τους αγαπημένους σας υδατάνθρακες και να δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι, κτίριο, γέφυρα ή ό,τι η φαντασία σας μπορεί να φτιάξει!

Οι πλάκες μαγειρέματος έχουν τέλεια μεγέθους τουβλάκια, οπότε μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε τις δικές σας κατασκευές – που τρώγονται κιόλας.

Μπορείτε να φτιάξετε 14 κομμάτια κάθε φορά, έτσι ώστε τα παιδιά σας (ή εσείς) να χτίσουν κάτι σε χρόνο μηδέν.

Καλύτερα, μπορείτε να φάτε τη δημιουργία σας αφού τελειώσετε να θαυμάσετε και να φωτογραφίσετε τη σκληρή δουλειά σας. Είναι μια δραστηριότητα και ένα γεύμα – τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

https://www.youtube.com/watch?v=z9hi0mgAOaE

Η βαφλιέρα αυτή ξεκίνησε στο Kickstarter για να βρει υποστηρικτές για το έργο του ο κατασκευαστής της. Έτσι, ενώ δεν μπορείτε να την πάρετε ακόμα, θα κάνετε υπομονή να περάσει αυτό το καλοκαίρι. Για να την παραγγείλετε ωστόσο, πηγαίνετε στη σελίδα (θα τη βρείτε εδώ) και θα σας αποσταλεί τον Αύγουστο του 2020.

Το έργο έχει ήδη περάσει καλά τον στόχο του αξίας 7.500 δολαρίων (ήταν πάνω από 18.000 δολάρια κατά τη στιγμή της δημοσίευσης), οπότε δεν φαίνεται να υπάρχει αμφιβολία ότι θα συμβεί. Σύμφωνα με το Kickstarter, αυτός είναι ο πρώτος κατασκευαστής βάφλας από τουβλάκια στον κόσμο, οπότε δεν είναι περίεργο ότι είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που ποντάρουν πάνω του!

Δείτε Επίσης

Ανεξάρτητα από την ηλικία που βρίσκεστε σήμερα, νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι μπορούμε ακόμα να φερθούμε σαν παιδιά – και αυτό σημαίνει να παίζουμε ελεύθερα με το φαγητό μας.

Ιδέες για να “παίξουμε” με το φαγητό μας και με απλές φέτες ψωμί του τοστ ψημένο σε κανονική τοστιέρα

  • ψήνουμε φέτες ψωμί
  • τις χρησιμοποιούμε ως τραπουλόχαρτα για να φτιάξουμε πύργους..
  • μπορούμε να κόψουμε κάποιες φέτες σε τριγωνικά σχήματα για να φτιάξουμε σκεπές για σπιτάκια
  • αν έχουμε υπομονή μπορούμε να κόψουμε το ψωμί σε ό,τι σχήμα θέλουμε και να φτιάξουμε όποια κατασκευή επιθυμούμε – ή θέλουν τα παιδιά… ανθρωπάκια, αυτοκίνητα…
  • ή μπορούμε απλώς να φτιάξουμε “αστεία” σάντουιτς που θα γίνουν στη συνέχεια και ένα πρώτης τάξεως σνακ!

Καλή επιτυχία και… καλή όρεξη!

(κεντρική φωτό: pinterest)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top