Now Reading
Θερινό σινεμά στο σπίτι με «Ενωμένες πατούσες»

Θερινό σινεμά στο σπίτι με «Ενωμένες πατούσες»

Χαλαρώνουμε με ποπ κορν και ανήσυχες πατούσες σε περιπέτειες

Σε μια πόλη που σταδιακά μετατρέπεται χάρη στην αυξημένη διαχείρισή της από ρομπότ, οι άνθρωποι αποχωρούν μαζικά όταν αυτά αντιλαμβάνονται πως είναι ισχυρότερα των δημιουργών τους και καταλαμβάνουν την πόλη. Οι μόνοι που έχουν το σθένος να τους αντιμετωπίσουν είναι τα κατοικίδια που οι άνθρωποι άφησαν πίσω, παρέα με έναν αδέσποτο σκύλο που μοιάζει να έχει βγει από γουέστερν και μαθαίνει στους υπόλοιπους τη γλώσσα του δρόμου.

Σε αυτό το σχεδιαστικό cross over ταινιών κινουμένων σχεδίων, που κανείς μας δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί πως θα δει, ας προσθέσει κανείς και το αρκετά διεκπεραιωτικό, αν και σε στιγμές αξιοπρεπέστατο, animation και ένα μάτσο από μηνύματα για το περιβάλλον, για τη σημασία της οικογένειας, πως δεν μπορείς να κρίνεις κάποιους μόνο και μόνο από την εμφάνισή τους κλπ κλπ. Με κάποια αστεία αλλά αρκετά επαναλαμβανόμενα γκαγκς, αυτές οι… Πατούσες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενώσουν τα πολύ μικρά παιδιά με τις θέσεις τους – τουλάχιστον για λίγη ώρα. Και μάλλον αυτό είναι αρκετό (και) για κάποιους μεγάλους.

Γερμανία, Κίνα, Μεγάλη Βρετανία, 2019, Έγχρωμο

Παραγωγή: Ράινχαρντ Κλους, Χούα Σεν, Μινγκζεν Σουν, Γιαν Ξουν

Σκηνοθεσία: Ράινχαρντ Κλους

Σενάριο: Ράινχαρντ Κλους, Όλιβερ Χάζλι

Μοντάζ: Αλεξάντερ Ντίτνερ

Δείτε Επίσης

Με τις φωνές των: Νάταλι Ντόρμερ, Εντι Μάρσαν Τζεφ Μπάρελ. Ελληνική μεταγλώττιση: Θανάσης Κουρλαμπάς, Τάνια Παλιαολόγου Δημήτρης Παπαδάτος

Διάρκεια: 92 λεπτά

Διανομή: Tanweer

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top