Now Reading
Η Emma Stone ως Cruella μάς φτιάχνει τη διάθεση

Η Emma Stone ως Cruella μάς φτιάχνει τη διάθεση

Και γίνεται η πιο εντυπωσιακή κακιά που έχει περάσει από τα 101 σκυλιά της Δαλματίας

Μπορεί να μη συμπαθείς τους «κακούς» χαρακτήρες στον σινεμά ή να έχεις μια φυσική ροπή να μισείς τις κινηματογραφικές bitches αλλά η Emma Stone ως νέα Cruella de Vill ενσαρκώνει τον κακό εαυτό της με απαράμιλλο στιλ και θα σου είναι δύσκολο να μην την λατρέψεις. Το Walt Disney Studios αποκάλυψε το τρέιλερ της Cruella, και μας κάνει να ανυπομονούμε για την αναμενόμενη κυκλοφορία που είναι προγραμματισμένη στις 28 Μαΐου 2021. Η Cruella είναι μια ολοκαίνουργια ταινία μεγάλου μήκους δράσης με πρωταγωνιστές τους νικητές των Academy Award Emma Stone και Emma Thompson. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Craig Gillespie.
Η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν (La La Land) πρωταγωνίστησε ως Cruella της Disney, για τις επαναστατικές πρώτες μέρες μιας από τις πιο διαβόητες – και σύγχρονες – κακές του σινεμά και όχι μόνο, την θρυλική Cruella de Vil.
Η Cruella, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1970 μέσα στην επανάσταση του πανκ ροκ, ακολουθεί ένα νεαρό κορίτσι που ονομάζεται Estella, μια έξυπνη και δημιουργική νέα γυναίκα που είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό της στον χώρο του σχεδίου. Γίνεται φίλη με ένα ζευγάρι νεαρών κλεφτών που εκτιμούν την όρεξή της για περιπέτειες και μαζί μπορούν να χτίσουν μια νέα ζωή για τον εαυτό τους στους δρόμους του Λονδίνου.

Μια μέρα, η οπτική και η προσέγγιση στον χώρο της μόδας της Estella τραβάει το βλέμμα της βαρόνης von Hellman, ενός θρύλου της μόδας που είναι καταστροφικά κομψή και τρομακτικά στιλάτη, που την υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Thompson (Howards End, Sense & Sensibility). Αλλά η σχέση τους ξεκινά μια πορεία γεγονότων και αποκαλύψεων που θα αναγκάσει την Estella να αγκαλιάσει την κακή πλευρά της και να γίνει η άγρια, μοντέρνα και εκδικητική Cruella.

Η Cruella της Disney σκηνοθετείται από τον Craig Gillespie (I Tonya) κι είναι βασισμένη σε ένα σενάριο των Dana Fox και Tony McNamara, πάνω στην ιστορία των Aline Brosh McKenna και Kelly Marcel & Steve Zissis.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Andrew Gunn (Freaky Friday), Marc Platt (Mary Poppins Returns) και Kristin Burr (Christopher Robin), με τους Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff και Glenn Close να λειτουργούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ σχεδιάστρια κοστουμιών Jenny Beavan (Mad Max: Fury Road, A Room with a View) δημιουργεί τα εκθαμβωτικά και ευφάνταστα κοστούμια, που έχουν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο έργο πρωταγωνιστούν επίσης οι Kirby Howell-Baptiste, Joel Fry και Paul Walter Hauser.

Η Cruella De Vil ήταν η κακή των κλασικών κινουμένων σχεδίων του 1961 που πρωτοέπαιξε η Glenn Close στην ταινία 101 Dalmations του 1996 και τη συνέχεια της, 102 Dalmations, η οποία κυκλοφόρησε το 2000.

Δείτε Επίσης

Ο χαρακτήρας προήλθε από το βιβλίο της Dodie Smith του 1956, The Hundred and One Dalmatians. Το βιβλίο περιγράφεται ως εξής:

«Η κλασική ιστορία της Dodie Smith για τα 101 σκυλάκια της Δαλματίας και ο αγώνας τους για επιβίωση ενάντια στην κακιά Cruella De Vil. Όταν τα κουτάβια Missis και Pongo εξαφανίζονται, οι δύο γονείς τους γνωρίζουν ότι η τρομακτική Cruella De Vil είχε κάποια σχέση με αυτό. Σε τελική ανάλυση, λατρεύει τις γούνες και τα σκυλάκια Δαλματίας έχουν τόσο όμορφη γούνα… Ο κύριος κι η κυρία Dearly δεν καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν, οπότε εναπόκειται στον Pongo και τη Missis να σώσουν τα κουτάβια τους – με τη βοήθεια ωστόσο όλων των σκύλων της Αγγλίας».

Δεν ξέρουμε πώς θα υποδεχτούν τα παιδιά τη νέα περιπέτεια της Disney αλλά οι γονείς τους ήδη ανυπομονούν!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top