Now Reading
Εύκολος θηλασμός και το καλοκαίρι

Εύκολος θηλασμός και το καλοκαίρι

Tips για να μη σας ταλαιπωρήσει εσάς και το μωρό σας η ζέστη

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις με το μωρό σας. Για μια μητέρα που θηλάζει, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο θηλασμό του μωρού σας εν κινήσει, αλλά μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χαλαρώσετε αυτό το καλοκαίρι και να παρέχετε την καλύτερη δυνατή διατροφή για το μωρό σας. Ακολουθήστε μερικές από αυτές τις συμβουλές και προτάσεις για θηλασμό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μείνετε ενυδατωμένες. Η κατανάλωση πολύ νερού είναι κρίσιμη για τη γενική ενυδάτωση, οπότε όταν η θερμοκρασία αυξάνεται, μη μένετε για ώρα χωρίς να έχετε πιει νερό. Όσον αφορά το μωρό σας, δεν είναι απαραίτητο να του δίνετε νερό. Όσο παραμένετε ενυδατωμένες και θηλάζετε συχνά, το μωρό σας θα πάρει όλα τα υγρά που χρειάζεται.

Χαλαρώστε στην πισίνα ή στη θάλασσα. Ο θηλασμός λειτουργεί καλύτερα όταν η μητέρα και το μωρό είναι όσο το δυνατόν πιο χαλαρά και πιο άνετα. Έτσι, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο θηλασμός μπορεί να γίνει πιο δύσκολος τους καλοκαιρινούς μήνες όταν η μητέρα και το μωρό είναι έξω στη ζέστη, αλλά μια βουτιά σε μια πισίνα ή στη θάλασσα μπορεί να είναι η τέλεια λύση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ντους τόσο μετά την πισίνα τόσο και μετά τη βουτιά τη θάλασσα, βρείτε ένα ωραίο, σκιερό και άνετο μέρος και θηλάστε κανονικά.

Δείτε Επίσης

Θηλασμός όποτε και όπου το μικρός σας είναι πεινασμένο. Ο ζεστός καιρός προσφέρει πολλές ευκαιρίες για άνετο και διακριτικό θηλασμό, ακόμα και όταν γίνεται δημόσια. Τα καλοκαιρινά ρούχα είναι συχνά οι καλύτερες επιλογές για το θηλασμό, είναι ελαφριά, φαρδιά και άνετα. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πιο διακριτικά και χαλαρωτικά μέρη για να θηλάσετε το μικρό σας σε εξωτερικούς χώρους. Όταν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το θηλασμό κάτω από τη σκιά ενός δέντρου, κάτω από μια ομπρέλα στην παραλία ή σε έναν ήσυχο παγκάκι πάρκου.

Προετοιμάστε τη βόλτα. Μερικές φορές οι καλοκαιρινές δραστηριότητες δεν είναι τόσο δροσερές και άνετες όσο η χαλάρωση σε μια πισίνα, οπότε βεβαιωθείτε ότι εσείς και το μωρό σας έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Κάντε μια βόλτα με το μωρό σας ή αθληθείτε κάνοντας τζόκινγκ με το καροτσάκι σας μπορεί να είναι διασκεδαστικό, βεβαιωθείτε ότι το μικρό σας είναι δροσερό και προστατευμένο από τον ήλιο. Να κρατάτε πάντα το μωρό σας στη σκιά ή κάτω από ένα καροτσάκι ή ομπρέλα. Επίσης, εάν το μωρό σας είναι ηλικίας άνω των 6 μηνών, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε αντηλιακό για τυχόν απροσδόκητη έκθεση. Όσο το μωρό παραμένει δροσερό και χαλαρό δεν δυστροπεί και όταν πεινάσει συνεργάζεται πιο εύκολα και θηλάζει χωρίς να κουραστεί ή να κουράσει τη μαμά του.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top