Now Reading
«Επιστροφή στα θρανία» με ενέργεια και δύναμη από τον Μακεδονικό Χαλβά!

«Επιστροφή στα θρανία» με ενέργεια και δύναμη από τον Μακεδονικό Χαλβά!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς μας συντροφεύει για υψηλές επιδόσεις

Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή στους ρυθμούς της νέας σεζόν, επιστροφή σε μια καθημερινότητα διαφορετική από τις προηγούμενες. Μπορεί η νέα «σχολική» χρονιά να έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά μπορούμε πάντα να της δίνουμε την πιο γλυκιά γεύση με μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά 40 γραμμαρίων, που γεμίζει τις μπαταρίες μας με δύναμη και ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε καινούρια πρόκληση.

 Ο Μακεδονικός Χαλβάς μας συντροφεύει παντού, χάρη στην πρακτική συσκευασία 40 γραμμαρίων που κυκλοφορεί σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις (Espresso, με γεύση Βανίλια, με Σοκολάτα, με Φουντούκια και Κακάο). Στη σχολική σάκα, στην τσάντα του γραφείου, στο σάκο για το γυμναστήριο, στις διαδρομές με το αμάξι, στο τραπέζι του πρωινού, είναι η τέλεια λύση για γρήγορο και υγιεινό snacking, προσθέτοντας υψηλή διατροφική αξία στα γεύματά μας.

Το αγαπημένο σνακ παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλα τα ευεργετικά οφέλη του πολύτιμου σπόρου. Συγκεκριμένα, περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων αλλά και φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Β1 ή αλλιώς θειαμίνη και φυλλικό οξύ. Χάρη στα συστατικά αυτά, αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους που αποζητούν να συνδυάσουν το απαιτητικό τους πρόγραμμα με μια ισορροπημένη διατροφή.

Δείτε Επίσης

Επιστρέφουμε…“BacktoSchool”, λοιπόν, με ασφάλεια, φροντίζοντας τον εαυτό μας και με διατροφικό εφόδιο τις μερίδες Μακεδονικού Χαλβά για δύναμη, απόλαυση και υψηλές επιδόσεις!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top