Now Reading
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μουσική με τα Κρεμμυδάκια» στο Μέγαρο

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μουσική με τα Κρεμμυδάκια» στο Μέγαρο

Το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα για παιδιά 2-5 ετών, μετά από μια χρονιά γεμάτη sold out συναντήσεις, επιστρέφει από την Κυριακή 7/10.

Μπορεί η μουσική να μαγειρευτεί; Τι γεύση θα έχει; Και ποια υλικά θα χρησιμοποιήσει ο μάγειρας; Οι απαντήσεις στο πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα «Μουσική με τα κρεμμυδάκια», για παιδιά 2-5 ετών και τους γονείς τους, που μετά από μια χρονιά γεμάτη sold out συναντήσεις επιστρέφει στη Μουσική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να μετατρέψει τα κυριακάτικα πρωινά μας σε γαστρονομική μουσική πανδαισία.

Οι μικροί μουσικοί-σεφ και οι γονείς τους γίνονται μια ευχάριστη παρέα που, χρησιμοποιώντας κουζινικά σκεύη και βρώσιμα υλικά, καλούνται όχι μόνο να κατανοήσουν τις βασικές μουσικές αρχές αλλά και να δημιουργήσουν μια αυτοσχέδια μουσική σύνθεση. Έτσι, μικροί και μεγάλοι γίνονται μέλη της πιο ευφάνταστης μουσικής ορχήστρας! Η αυτοσχέδια μουσική σύνθεση θα ηχογραφείται και θα αποστέλλεται στους συμμετέχοντες σε MP3.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται από την Ειρήνη Περσίδου (ιστορικό τέχνης, επιμελήτρια, εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων) και τη Δέσποινα Τσούρτη (μουσικολόγο, εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης).

Δείτε Επίσης

Info
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αυτοτελείς συναντήσεις: Κυριακές 7 & 21/10, 11 & 18 Νοεμβρίου, 2 & 16 Δεκεμβρίου, 11.15 (επιπλέον παραστάσεις στις 12.45 εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των παιδιών στις 11.15). Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (ενιαίο με ένα συνοδό), 8 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια εδώ.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top