Now Reading
Δημιουργώ το μαγαζάκι παγωτού των ονείρων μου με αληθινό παγωτό!

Δημιουργώ το μαγαζάκι παγωτού των ονείρων μου με αληθινό παγωτό!

Μαθαίνω και διασκεδάζω με τους γονείς μου αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που τα παιδιά έχουν την ανάγκη να νιώθουν ανέμελα, χωρίς υποχρεώσεις και σίγουρα χωρίς κανένα διάβασμα μαθημάτων. Με το παιχνίδι του παγωτατζή όμως η μάθηση γίνεται διασκεδαστική, δροσερή και απολαυστική!

Προετοιμασία

Ξεκινάμε λοιπόν με το να σχεδιάσουμε ειδικά χαρτιά παραγγελίας παγωτού. Για να μοιάζει περισσότερο αληθινό το παιχνίδι μπορείτε να καθίσετε μαζί με το παιδί σας στον υπολογιστή και αφού βρείτε το όνομα του μαγαζιού σας, να σχεδιάσετε το ειδικό χαρτί παραγγελίας καθορίζοντας τις τιμές. Μπορείτε να βάλετε τιμές για το χωνάκι, για το κυπελλάκι, για κάθε μπάλα, αλλά και για τα σιρόπια και τα έξτρα toppings που θα προσφέρετε. Για τα πιο μικρά παιδιά καλό είναι να έχετε μονοψήφια νούμερα ώστε να τα διευκολύνετε στις πράξεις τους και στον τρόπο σκέψης.

Μόλις τα χαρτιά σας είναι τυπωμένα και έτοιμα, έρχεται η στιγμή της δημιουργίας του μπουφέ του μαγαζιού. Αφήστε τη φαντασία του παιδιού σας να αναλάβει. Από το στόλισμα και τη διακόσμηση μέχρι την τοποθέτηση του κάθε σιροπιού και κάθε topping σε μικρά κυπελλάκια.

H ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει 6 γεύσεις σιροπιών σε Φράουλα, Σοκολάτα, Καραμέλα, Βύσσινο και τo σιρόπι Praline Dream (Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο), που είναι παχύρρευστο και περιέχει κομματάκια μπισκότου. Επίσης υπάρχει το σιρόπι Magic Cracky, που δημιουργεί μια κρούστα παγωμένης, τραγανής σοκολάτας όταν έρχεται σε επαφή με παγωμένα επιδόρπια.

Μπορείτε επίσης να αναγράψετε τι περιέχει κάθε κυπελλάκι με κουβερτούρα, με μαρκαδόρο πάνω σε ταινία: Τρούφα, Νιφάδες Κουβερτούρας, Party Décor (Έγχρωμη Τρούφα), Σταγόνες Λευκής και Γάλακτος Σοκολάτας, τις νέες Σταγόνες Σοκολάτας με γεύση Φράουλα, Τριμμένο Μπισκότο και Garni ΓΙΩΤΗΣ, που κάνουν το παγωτό ακόμα πιο γευστικό!

Δημιουργία

Τώρα είστε έτοιμοι για την πιο λαχταριστή στιγμή του παιχνιδιού: την παρασκευή του παγωτού! Ανοίγετε ένα Μίγμα για Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε σε μίξερ για 10 λεπτά με το αγαπημένο σας γάλα, χωρίς καν να χρειαστείτε παγωτομηχανή. Σε λίγα λεπτά το μίγμα για το παγωτό σας είναι έτοιμο και αρκούν τρεις ωρίτσες για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Για τις ανάγκες του μαγαζιού και σε περίπτωση που έχετε πολλούς «πελάτες» μπορείτε να ετοιμάσετε παραπάνω από μία γεύσεις, αφού το Μίγμα για Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ κυκλοφορεί σε 7 αγαπημένες γεύσεις: Παγωτό Σοκολάτα, Βανίλια, Φράουλα, Καϊμάκι, Cookies & Cream, Παρφέ Βανίλια με κουβερτούρα σε σταγόνες και Παγωτό Παρφέ Σοκολάτα με κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες.

Παιχνίδι ρόλων

Δείτε Επίσης

Ο ένας κάνει τον πελάτη και ο άλλος τον παγωτατζή στο υπέροχο παγωτο-μάγαζο που έχετε δημιουργήσει. Ο πελάτης επιλέγει τη γεύση του, το σιρόπι του και τα toppings του και τα γράφει στο ειδικό χαρτί παραγγελίας και ο παγωτατζής του κάνει το λογαριασμό αφού πρώτα του τα σερβίρει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικα χρήματα και φυσικά να αλλάξετε ρόλους, διασκεδάζοντάς το ακόμη περισσότερο! Επίσης μπορείτε να καλέσετε φίλους ή συγγενείς και το παιχνίδι να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερα «έσοδα»

Σε αυτό το παιχνίδι θα απολαύσετε υπέροχο παγωτό με το παιδί σας, θα διασκεδάσετε, το παιδί θα έρθει σε επαφή με την πρόσθεση και αφαίρεση χρημάτων, αλλά και θα χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά του στο μέγιστο, μια και θα οραματιστεί και θα κάνει πράξη το μαγαζάκι παγωτού των ονείρων του!

Tο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει πολύ απλά για τα μικρότερα παιδιά και να εμπλουτιστεί με δυσκολότερες προσθέσεις και αφαιρέσεις για τα μεγαλύτερα.

Βέβαια, το πιο αγαπημένο κομμάτι του για τα παιδιά είναι ότι τρώνε όσο παγωτό θέλουν και μάλιστα σπιτικό!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top