Now Reading
Γεια σου, είμαι ο Eαυτός σου, με θυμάσαι ;

Γεια σου, είμαι ο Eαυτός σου, με θυμάσαι ;

Έχουμε μια ευκαιρία τώρα που ο κόσμος είναι σε παύση: να ξανά γνωριστούμε.

Μάρτιος, 2020

Γεια σου, είμαι ο εαυτός σου με θυμάσαι;

Θα πρέπει να κάνουμε παρέα για λίγες μέρες ή και μήνες. Νομίζεις ότι μπορείς να με αντέξεις;

Μπορούμε να θυμηθούμε μαζί τα χόμπι μας, θυμάσαι εκείνα τα κολάζ που φτιάχναμε για ώρες; Θα ήθελες να πάμε μια βόλτα να δούμε το ηλιοβασίλεμα; Αλήθεια πόσο καιρό έχεις να δεις ένα ηλιοβασίλεμα; Να παίξεις με τα παιδιά σου, να σε κοιτάξεις σχολαστικά στον καθρέφτη;

Βγάλε τη μάσκα αυτή από το πρόσωπό σου να σε δω καλύτερα…έχεις αλλάξει.

Έχουμε μια ευκαιρία τώρα που ο κόσμος είναι σε παύση: να ξανά γνωριστούμε. Να δούμε πού «νοσούμε» πραγματικά και τι μας βαραίνει τόσο που δεν είχαμε χρόνο να το δούμε πριν μια εβδομάδα. Μετά μπορούμε να απολαύσουμε την ηρεμία αυτή, να πάρουμε απόσταση από τα τοξικά της καθημερινότητας για να το βρούμε. Σε γνωρίζω καλά, πόσο θέλεις να ελέγχεις την κατάσταση για να νιώθεις δυνατός αλλά για την ώρα αυτό δεν γίνεται. Δεν θα μπορείς να ελέγξεις τίποτα από όσα συμβαίνουν στον κόσμο τώρα γιατί δεν τα ορίζεις εσύ. Αλλά ξέρεις τι μπορείς; Να επιλέξεις να είσαι θετικός ή αρνητικός! Να υποφέρεις ή να αλλάξεις. Αν επιλέξεις την αλλαγή τότε το μόνο που μπορείς να αλλάξεις είναι κάτι σε σένα (σε εμάς). Εκεί ναι, έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε ιδέες, όνειρα, σκέψεις και πράξεις γιατί εσύ και μόνο εσύ τα ορίζεις!

Τα παιδιά έχουν το “δώρο” του να ζουν στο εδώ και τώρα. Και είσαι τόσο τυχερός που από σήμερα και για λίγο καιρό το έχεις και εσύ και εγώ και όλοι μας. Απλώς κάποιοι θα αργήσουν να το καταλάβουν. Η μεγάλη παύση που χρωστάμε στον εαυτό μας ήρθε για τα καλά, έστω και με το “ζόρι”. Ας μην αντιστεκόμαστε άλλο. 

Μπορούμε, από σήμερα κιόλας, να ζήσουμε την κάθε μας μέρα όπως θα έρθει, βήμα βήμα. Και τι πιο ωραίο από το να μην έχουμε αποπροσανατολισμούς!

Ναι, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε ταξίδια για κάποιο διάστημα αλλά μπορούμε να κάνουμε το πιο όμορφο εσωτερικό μας ταξίδι που δεν θα το βρεις σε κανένα τουριστικό γραφείο, σε καμία χώρα, σε καμία μοναδική οικονομική συμφωνία! Κι εμείς, να είσαι σίγουρος, δεν θα είχαμε ξαναβρεθεί τόσο σύντομα…

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωριζόμαστε πραγματικά ! Θέλεις να γνωριστούμε;

Δείτε Επίσης

Έλα, βγάλε τη μάσκα και κάθισε δίπλα μου…

Με αγάπη,

Ο Εαυτός σου

 

Σαμπά Ναταλί childit.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top