Now Reading
Βρεφικά γεύματα Nestlé: Φυσικά μαζί σου όπου κι αν πας!

Βρεφικά γεύματα Nestlé: Φυσικά μαζί σου όπου κι αν πας!

Ποιότητα και ποικιλία on the go…

            

Με τις σύγχρονες μαμάδες να βρίσκονται σε έναν συνεχή αγώνα δρόμου, τα έτοιμα βρεφικά γεύματα Nestlé αποτελούν την ιδανική λύση για παιδιά που τρέφονται υγιεινά και γονείς που περνούν περισσότερο χρόνο φυσικά μαζί… Φτιαγμένα από φυσικά συστατικά που προέρχονται από αυστηρά ελεγμένους παραγωγούς και πρώτες ύλες, τα έτοιμα βρεφικά γεύματα της Nestlé αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο για τις διακοπές, τις βόλτες στο πάρκο ή στην εξοχή,  αλλά και για εκείνες τις ημέρες που απλά ο χρόνος μοιάζει να μην είναι αρκετός.

Χάρη στην πρακτική τους γυάλινη συσκευασία με το αεροστεγές κλείσιμο, μπορούμε να έχουμε το γεύμα ή το φρούτο του παιδιού πάντα και παντού μαζί, αφού πριν από το άνοιγμα δεν χρειάζεται καν ψυγείο.

Καθώς τα μωρά περνούν από το γάλα στη φάση των στέρεων τροφών, η ποικιλία γεύσεων, αλλά και η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι εξαιρετικά σημαντική. Τα έτοιμα βρεφικά γεύματα της Nestlé δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να έρθουν σε επαφή με πολλές διαφορετικές γεύσεις:

Βρεφικά γεύματα λαχανικών με κρέας:

Τα βρεφικά γεύματα λαχανικών με κρέας σε γυάλινα βαζάκια της Nestlé παρασκευάζονται από 100% φυσικά συστατικά προσφέροντας ένα εξαιρετικά εύγεστο γεύμα στο μωρό σας! Μαγειρεύονται στον ατμό με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς πρόσθετο αλάτι και σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για να παραμείνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα. Έπειτα συσκευάζονται σε γυάλινα βαζάκια και σε κενό αέρος, ώστε να διατηρούνται άριστα χωρίς συντηρητικά.

Επιλέξτε μια από τις τρεις υπέροχες γεύσεις:

Λαχανικά με μοσχάρι

Λαχανικά με κοτόπουλο

Ρύζι με λαχανικά και κοτόπουλο

Γεύματα με φρούτα:

Τα έτοιμα φρουτογεύματα της Nestlé προσφέρουν ποικιλία γεύσεων από φυσικά φρούτα και από αυστηρά ελεγμένες ποικιλίες. Συσκευάζονται παραδοσιακά  χωρίς προσθήκη συντηρητικών! Δεν έχουν προσθήκη ζάχαρης, παρά μόνο τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων! Έτοιμα για κατανάλωση στο σπίτι, στη βόλτα, στο ταξίδι! Επιλέξτε μια από τις τρεις υπέροχες γεύσεις:

Κοκτέιλ 5 Φρούτων & 3 Δημητριακών

Μπανάνα, μήλο, πορτοκάλι, μπισκότο

Φρουτοπουρές Nestlé NaturNes

Το πιο παιχνιδιάρικο και θρεπτικό σνακ από φυσικά φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε πρακτική, μοντέρνα συσκευασία των 90 γρ., έτοιμο για κατανάλωση. Ιδανικό σνακ για τη βόλτα για μωράκια από 6 μηνών και πάνω.

Μήλο, μπανάνα, βρώμη

Δείτε Επίσης

 4 φρούτα

 Μπανάνα & μήλο

Με τα έτοιμα βρεφικά γεύματα Nestlé μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε ποιότητα και ποικιλία στη διατροφή του μικρού σας, αλλά και φυσικά περισσότερο χρόνο μαζί…

Σχετικά με τη Nestlé

Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ροφημάτων παγκοσμίως. Με παρουσία σε 189 χώρες σε όλο τον κόσμο και 328.000 εργαζομένους, ο Όμιλος δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να ενισχύσει την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρει σε ένα πιο υγιές μέλλον. Η Nestlé προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά τους για κάθε στάδιο της ζωής τους. Οι περισσότερες από 2.000 μάρκες της περιλαμβάνουν από προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση όπως ο Nescafé ή η Nespresso μέχρι αγαπημένες τοπικές μάρκες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή. Η στρατηγική για Διατροφή, Υγεία και Ευεξία οδηγεί την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Nestlé βρίσκονται στην ελβετική πόλη Vevey, όπου η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 150 χρόνια.

Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η κυκλοφορία του «Γαλακτούχον Άλευρον Nestlé» το 1899, η «εφεύρεση» του Nescafé Frappé to 1957, η εξαγορά της Λουμίδης ΑΕ και του εργοστασίου καφέ στα Οινόφυτα το 1987. Από τον Οκτώβριο του 2016 η δραστηριότητα του παγωτού και οι μάρκες παγωτού Nestlé πέρασαν στην ευθύνη της εταιρείας Froneri Ελλάς Παγωτά ΑΕ.

Σήμερα ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, απασχολεί 800 μόνιμους εργαζομένους και το 60% του ετήσιου κύκλου εργασιών προέρχεται από την εγχώρια παραγωγή. Επιπλέον, εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή στις ελληνικές κοινότητες παγκοσμίως.

Στον τομέα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, εστιάζοντας σε τρεις βασικούς πυλώνες: την απασχόληση των νέων, τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και την υποστήριξη οικογενειών χαμηλού εισοδήματος με δωρεές προϊόντων. Έτσι, με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth δημιούργησε περισσότερες από 500 ευκαιρίες απασχόλησης για νέους κάτω των 30 μέχρι το 2016 στην Ελλάδα και ανανέωσε τη δέσμευσή της για ακόμη 450 ευκαιρίες απασχόλησης μέχρι το 2020. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 110.000 μαθητές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχει δωρίσει τρόφιμα αγοραστικής αξίας άνω των 2 εκ. ευρώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων και περιφερειών όλης της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé στην Ελλάδα, επισκεφθείτε το www.nestle.gr 

Για συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας, καθώς και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, επισκεφθείτε το www.nestlenoiazomai.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top