Now Reading
Αυτή είναι η σωστή σειρά χρήσης προϊόντων προσώπου

Αυτή είναι η σωστή σειρά χρήσης προϊόντων προσώπου

Μην την ξανακάνεις πια λάθος

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Η πιο συχνή ερώτηση που λαμβάνουμε στα headquarters του Allyou.gr ως ομορφιά έχει να κάνει με το ποια είναι η σωστή σειρά χρήσης των προϊόντων.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι πλέον τα beauty gadgets είναι πολλά και για αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Ladies η σωστή ενυδατική ή αντιγηραντική θεραπεία έχει τα παρακάτω βήματα:

Μετά από ένα καλό πρωινό καθαρισμό (ξεκινώντας από τον αφρό ή το γαλάκτωμα και περνώντας στη λοσιόν που διώχνει όλους τους ρύπους) ακολουθεί το προσωπικό σου pampering.

1. Ξεκίνησε την φροντίδα σου απλώνοντας ένα σπρέι προσώπου. Το σπρέι θα δροσίσει την επιδερμίδα και θα την προετοιμάσει σωστά να δεχτεί την περιποίηση. Επιμένουμε στα σπρέι προσώπου σαν βάση στη φροντίδα μας!

2. Σε μια δροσερή και νωπή επιδερμίδα είναι η καλύτερη στιγμή για να απλώσει τα δύο πιο σημαντικά προϊόντα αντιγήρανσης: Tην κρέμα ματιών και το serum προσώπου. Απλώνεις πρώτα το σέρουμ κάνοντας ανοδικές και προς τα έξω κινήσεις. Δεν ξεχνάς την περιοχή του λαιμού. Στη συνέχεια απλώνεις την κρέμα ματιών κάνοντας ευγενικές και ταμποναριστές κινήσεις γύρω από τα μάτια. Δεν τρίβεις ποτέ την περιοχή!

Beauty tip: Εάν χρησιμοποιείς αντιγηραντικό λάδι τότε μπορείς για ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα λάμψης να κάνεις μίξη της ενυδατικής σου κρέμας με το αντιγηραντικό λάδι.

3. Τέλος άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα κάνοντας κινήσεις μασάζ. Μην ξεχάσεις πάλι το λαιμό και το ντεκολτέ. Ακόμα και τα χέρια που μπορούν να επωφεληθούν με την περίσσια ποσότητα.

Beauty tip: Σκέψου ότι η στιγμή της εφαρμογής της κρέμας ημέρας σου είναι μια πράξη αγάπης στον εαυτό σου. Για αυτό δώσε βάση και μην την κάνεις αδιάφορα και βιαστικά.

Πηγή: AllYou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top