Now Reading
Απολαυστικά Χριστουγεννιάτικα πρωινά με τα ανανεωμένα δημητριακά Nesquik της Nestlé!

Απολαυστικά Χριστουγεννιάτικα πρωινά με τα ανανεωμένα δημητριακά Nesquik της Nestlé!

Τα αγαπημένα δημητριακά πρωινού είναι εδώ

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου επιτέλους έφτασε και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για ατελείωτες ώρες οικογενειακής διασκέδασης και δημιουργικότητας, παρέα με τα παιδικά δημητριακά Nesquik της Nestlé! Τα αγαπημένα δημητριακά πρωινού είναι εδώ, με ανανεωμένη συσκευασία, για να χαρίσουν στις γιορτές σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης! Ετοιμάστε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, στολίστε το δέντρο σας ή ζωγραφίστε ευχετήριες κάρτες και γεμίστε το πρωινό των παιδιών σας με αξέχαστες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!

Για εσάς που θέλετε να κάνετε το γιορτινό πρωινό σας ακόμη πιο σοκολατένιο, τα NESQUIK® EXTRA CHOCO WAVES, είναι η ιδανική επιλογή. Τα τραγανά «κυματάκια», από δημητριακά ολικής άλεσης, κάνουν το γάλα έξτρα σοκολατένιο και έχουν πλούσια και απολαυστική γεύση! Και το καλύτερο; Όπως όλα τα δημητριακά Nesquik, είναι πλούσια σε βιταμίνες Β και σίδηρο, που θρέφουν τη δημιουργική σκέψη των παιδιών!

Δείτε Επίσης

Ξεκινήστε το Χριστουγεννιάτικο πρωινό σας με δημιουργικές ασχολίες για όλη την οικογένεια, όπως η δραστηριότητα που θα βρείτε στο πίσω μέρος των συσκευασιών NESQUIK® EXTRA CHOCO WAVES, NESQUIK® και NESQUIK® DUO. Δώστε το δικό σας, ευφάνταστο τέλος στις ιστορίες που υπάρχουν στο πίσω μέρος κάθε πακέτου και ετοιμαστείτε για μοναδικά οικογενειακά πρωινά!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top